Clubul Petrolul, obligat de CNSL la plata restanţelor către portarul Mircea Bornescu

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF a obligat clubul Petrolul Ploieşti la plata restanţelor contractuale către fostul său jucător, Mircea Bornescu, informează, joi, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

75 afișări
Imaginea articolului Clubul Petrolul, obligat de CNSL la plata restanţelor către portarul Mircea Bornescu

Clubul Petrolul, obligat de CNSL la plata restanţelor către portarul Mircea Bornescu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Comisia admite în parte cererea reclamantului (n.r. - Mircea Bornescu). Obligă clubul pârât (n.r. - Petrolul Ploieşti) la plata debitului către jucător şi a taxei de procedură. Cu recurs", se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul citat.

În vârstă de 34 de ani, Mircea Bornescu a activat la Petrolul Ploieşti între 2011 şi 2014, iar din vara acestui an se află sub contract cu gruparea FC Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici