Cluburile pot reduce unilteral contractele jucătorilor

Comitetul Executiv al FRF a decis, în şedinţa de luni, că grupările pot reduce unilateral, cu cel mult 50 la sută, pe o perioadă de maxim un an, drepturile financiare ale jucătorilor, din cauza crizei economice la nivel naţional şi mondial, considerată a fi o situaţie de forţă majoră.

9 afișări
Imaginea articolului Cluburile pot reduce unilteral contractele jucătorilor

Cluburile pot reduce unilteral contractele jucătorilor (Imagine: Mediafax Foto)

"La propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal, membrii Comitetului Executiv al FRF au fost de acord să asocieze criza economică, ce se manifestă la nivel naţional şi mondial, cu situaţia de forţă majoră. În atare condiţii, s-a decis ca toate cluburile din România, indiferent de nivelul la care activează, să aibă posibilitatea de a reduce unilateral drepturile financiare cuvenite jucătorilor cu cel mult 50 la sută, pentru o perioadă maximă de un an (21 decembrie 2009 - 21 decembrie 2010)", se arată pe site-ul oficial al FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici