CM 2018 | Nigeria - Islanda, scor 2-0, în al doilea meci al etapei din Grupa D

Naţionala Nigeriei a învins, vineri, scor 2-0, prima reprezentativă a Islandei, în al doilea meci din a doua etapă a grupei D de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia.

790 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | Nigeria - Islanda, scor 2-0, în al doilea meci al etapei din Grupa D

CM 2018 | Nigeria - Islanda, scor 2-0, în al doilea meci al etapei din Grupa D

Singurele goluri au fost marcate de atacantul Ahmed Musa, care a reuşit o dublă, în minutele 49 şi 75. Gylfi Sigurdsson a ratat un penalty în minutul 83.

În urma acestui succes, Nigeria acumulează primele puncte în clasamentul Grupei D şi se află pe locul doi, în timp ce lider e Croaţia, cu şase puncte. Islanda şi Argentina sunt ultimele, cu câte un punct.

În ultima etapă din grupă se joacă meciurile Croaţia - Islanda şi Argentina - Nigeria, pe 26 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici