CM de tenis de masă: Daniela Dodean a ratat calificarea în optimile de finală

Jucătoarea Daniela Dodean a ratat, joi, calificarea în optimile de finală ale probei de simplu feminin, la Campionatele Mondiale individuale de la Paris, fiind învinsă în turul trei, cu scorul de 4-2 (-9,6,-2,-8,8,-9), de sportiva spaniolă Yanfei Shen, informează site-ul oficial al competiţiei.

285 afișări
Imaginea articolului CM de tenis de masă: Daniela Dodean a ratat calificarea în optimile de finală

Daniela Dodean (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Tot joi, la masculin, Adrian Crişan a fost învins în turul doi pe egipteanul Assar Omar, scor 3-4 (-8, -7, 7, 3, -10, 6, -9)

La dublu masculin, perechea Adrian Crişan/Andrei Filimon a pierdut în turul doi, scor 0-4, în faţa cuplului japonez Seiya Kishikawa/Jun Mizutami.

La dublu feminin, ambele perechi din România care au concurat joi în turul doi au înregistrat înfrângeri: Camelia Postoacă/Bernadette Szocs - Youngsook Park/Haeun Yang, scor 3-4 (-9, -10, 7, -9, 9, 11, -5) şi Daniela Dodean/Elizabeta Samara - Mengyuan Guan/Wing Nam Ng, scor 3-4 (-7, -12, -8, 8, 6, 8, -6).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici