Coman: Ne dorim un rezultat bun şi un joc pe măsură în meciul cu Ungaria

Portarul Dănuţ Coman a declarat, marţi seară, după antrenamentul naţionalei de la Budapesta, că "tricolorii" îşi doresc un rezultat bun şi un joc pe măsură în meciul amical cu Ungaria.

19 afișări
Imaginea articolului Coman: Ne dorim un rezultat bun şi un joc pe măsură în meciul cu Ungaria

Coman: Ne dorim un rezultat bun şi un joc pe măsură în meciul cu Ungaria (Imagine: Mediafax Foto)

"Este imposibil să batem cu 7-0, aşa cum i-a promis Răzvan tatălui său, dar sper să facem un meci bun. Echipa este în creştere. Ne dorim un rezultat bun şi partide din ce în ce mai bune. Doar o minune ne-ar mai putea duce la Cupa Mondială", a declarat Coman.

Jucătorul Iulian Apostol a afirmat că speră să marcheze cât mai repede pentru România.

"Am venit aici să câştigăm, nu reprezentăm echipele de club, ci România. Suntem două ţări care ar trebui să zâmbim când ne întâlnim, nu să aşteptăm altercaţii în afara terenului. E al doilea meci la naţională şi sper să şi marchez", a subliniat Apostol.

Fotbalistul formaţiei CFR Cluj, Bogdan Mara, îşi doreşte, de asemenea, un joc bun al naţionalei: "Este o atmosferă bună, destinsă, sper să facem un rezultat bun. E greu să construieşti o echipă nouă, dar dacă respectăm ce spune Răzvan, atunci totul se va face mai repede", a adăugat Mara.

Meciul amical Ungaria - România se va disputa miercuri, de la ora 21.00, şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici