Coman şi-a reziliat contractul cu FC Braşov

Portarul formaţiei FC Braşov, Dani Coman, a anunţat vineri că şi-a reziliat contractul cu gruparea ardeleană.

11 afișări
Imaginea articolului Coman şi-a reziliat contractul cu FC Braşov

Coman şi-a reziliat contractul cu FC Braşov (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am reziliat contractul cu FC Braşov pe cale amiabilă. Mă bucur că am ajuns la o înţelegere cu preşedintele Ioan Neculaie. Vreau să le mulţumesc coechipierilor, antrenorilor, preşedintelui Ioan Neculaie şi tuturor fanilor braşoveni, pentru că m-am simţit foarte bine la aceasta echipă. Am rămas cu amintiri frumoase petrecute la Braşov şi toată viaţa voi reveni cu plăcere în acest oraş. Le urez mult succes băieţilor în acest campionat", a declarat Dani Coman, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici