Coman: Sper încă să ajung la o înţelegere cu FC Braşov în privinţa banilor care mi se cuvin

Portarul echipei FC Braşov, Dănuţ Coman, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că speră să se înţeleagă cu gruparea ardeleană pe cale amiabilă în privinţa banilor pe care îi mai are de primit, indiferent de verdictul memoriului depus în acest caz.

24 afișări
Imaginea articolului Coman: Sper încă să ajung la o înţelegere cu FC Braşov în privinţa banilor care mi se cuvin

Coman: Sper încă să ajung la o înţelegere cu FC Braşov în privinţa banilor care mi se cuvin (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu am mai avut de ales, au trecut deja mult prea multe luni fără să fiu plătit, aşa că a trebuit să apelez la memoriu pentru a-mi recupera banii. A început campionatul şi vreau să joc, nu să mă judec pentru bani. Încă sunt optimist şi sper ca totul să se rezolve bine. Am tot amânat, am avut încredere că situaţia se va rezolva, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Sper chiar şi acum să ajung la o înţelegere amiabilă cu FC Braşov, pentru că nu vreau să fac rău, nici măcar indirect, acestei echipe. Am purtat o discuţie cu patronul Ioan Neculaie, însă deocamdată nu am ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte situaţia mea. Nu ştiu ce va fi dacă voi fi declarat jucător liber. Ce ştiu sigur e că vreau să fiu în teren", a spus Coman.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici