Comisia de Disciplină a amânat pentru miercuri cazul Mihai Stoica

Preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Daniel Marin Cernat, a declarat, că judecarea cazului preşedintelui clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, care a fost trimis în tribune în timpul meciului cu Dinamo, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, a fost amânat pentru şedinţa de miercuri.

1 afișare
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a amânat pentru miercuri cazul Mihai Stoica

Comisia de Disciplină a amânat pentru miercuri cazul Mihai Stoica

"La cererea avocaţilor celor de la Urziceni s-a dispus amânarea judecării cazurilor Mihai Stoica şi Dan Petrescu pentru miercuri la ora 15.00", a spus Cernat.

Preşedintele clubului Unirea, Mihai Stoica, a fost trimis în tribună pentru proteste la meciul contra echipei Dinamo, scor 0-0, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I. Acesta a traversat terenul pentru a ajunge la vestiare, în tot acest timp înjurând şi întrebându-l pe portarul dinamovist Bogdan Lobonţ: "Ce-a fost, mă? Ce-a fost?". Când s-a apropiat de marginea terenului, Stoica a ridicat privirea spre tribuna oficială unde l-a observat pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, pe care l-a înjurat. Meciul a fost întrerupt patru minute în urma acestor incidente, arbitrul reluând întâlnirea abia după ce Mihai Stoica a părăsit suprafaţa de joc.

Antrenorul Dan Petrescu va fi judecat pentru încercarea de retragere de pe teren a echipei şi pentru incitarea publicului, el fiind suspendat deja două etape şi amendat cu 140 de lei, pentru eliminarea din timpul partidei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici