Component al naţionalei under 16 a României, exclus din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, după ce a jignit o pasageră într-un avion

Juniorul Mihai Oarnă, care a jignit o pasageră în avionul cu care naţionala under 16 a României revenea din străinătate, după înfrângerea, cu scorul de 1-10, în faţa Germaniei, a fost exclus din cadrul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

467 afișări
Imaginea articolului Component al naţionalei under 16 a României, exclus din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, după ce a jignit o pasageră într-un avion

Component al naţionalei under 16 a României, exclus din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, după ce a jignit o pasageră într-un avion (Imagine: Shutterstock)

"Având în vedere cele întâmplate în anturajul lotului naţional U16 al României cu sportivul Mihai Oarnă, conducerea clubului constănţean consideră inacceptabile astfel de comportamente şi a luat decizia de a-l exclude pe jucător din cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi", se precizează în comunicat.

Vineri, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat că nu cunoaşte incidentul, dar din punctul său de vedere fotbalistul ar merita să fie exclus din viaţa sportivă. "Nu am văzut. Personal l-aş exclude din viaţa sportivă. La vârsta asta, asta aş face. O să mă interesez la Mihail Marian, să vedem cu cine au fost plecaţi şi să vedem. Bănuiesc că nu era îmbrăcat în civil, era în treningul echipei naţionale, ca să ştie lumea că e român şi fotbalist la echipa naţională a României. Din păcate ce făceam noi pe vremuri, şcoală şi fotbal, nu se mai întâmplă astăzi. Aveam nişte deprinderi motrice din natură, săream garduri, ne căţăram în pomi, jucam lapte gros, poarca, handbal, volei, de toate. Astăzi, stau băieţii cu laptopul în braţe. Nici măcar nu îi fertilizează, din contră îi dezavantajează căldura", a afirmat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici