Conceicao: Egalul este just pentru ce s-a întâmplat la meci

Tehnicianul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat, duminică, după remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, că acest rezultat este just având în vedere desfăşurarea jocului.

12 afișări
Imaginea articolului Conceicao: Egalul este just pentru ce s-a întâmplat la meci

Conceicao: Egalul este just pentru ce s-a întâmplat la meci (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Cred că Braşovul a arătat două feţe. Prima repriză nu a fost ce le-am cerut jucătorilor. Am avut în faţă un adversar bun, au jucat foarte bine, dar şi terenul ne-a încurcat. În repriza secundă s-a schimbat totul în bine. Am intrat mai bine, în ciuda golului primit, dar am revenit bine. A fost o repriză mai aproape de ce îmi doresc. După golul nostru am avut două ocazii clare de gol. A fost foarte bine că am putut să-mi observ jucătorii în condiţiile unui joc oficial. Trebuie să ne schimbăm atitudinea, să ne comportăm la fel, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare. Îi felicit pe jucători pentru repriza secundă şi am luat un punct în faţa unui adversar foarte bun. Egalul e just pentru ce s-a întâmplat la meci", a spus Conceicao.

Formaţia FC Braşov a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida susţinută duminică, la Alba Iulia, în compania echipei Universitatea Cluj, în etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici