Condescu: Gică Popescu va câştiga alegerile dacă va candida la preşedinţia FRF

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat că fostul internaţional Gheorghe Popescu va câştiga alegerile pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), în cazul în care va candida.

25 afișări
Imaginea articolului Condescu: Gică Popescu va câştiga alegerile dacă va candida la preşedinţia FRF

Condescu: Gică Popescu va câştiga alegerile dacă va candida la preşedinţia FRF (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

"Se apropie data limită de depunere a candidaturilor, ştiu că s-au depus până acum trei candidaturi, Mircea Sandu, Constantin Iacov şi cineva de la Cluj care a jucat acolo (n.r - Octavian Popescu).

Aşteptăm acum să vedem dacă şi Gică Popescu va fi printre candidaţi şi apoi vom decide cu cine votăm. Nu am discutat încă cu Gică Popescu pentru că a spus ca va face o conferinţă de presă să anunţe ce a hotărât. Dar dacă va candida, îl vom vota. Nu cred că trebuie să se ia după Mitică Dragomir şi să nu candideze. La câte spune Dragomir, n-ar trebui să se ia nimeni după ce zice. Părerea mea e că dacă Gică Popescu îşi anunţă candidatura va câştiga alegerile", a spus Condescu.

Alegerile pentru postul de preşedinte al FRF vor avea loc la 25 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici