Condescu: Îi dorim la echipă pe Stancu, Pârvu, Dică şi Voiculeţ

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, marţi, că şi-ar dori să-i transfere pe fotbaliştii Emil Dică, Claudiu Voiculeţ, Ionuţ Stancu şi Lucian Pârvu, ultimii doi având cele mai mari şanse să ajungă sub comanda antrenorului Sorin Cârţu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9 afișări
Imaginea articolului Condescu: Îi dorim la echipă pe Stancu, Pârvu, Dică şi Voiculeţ

Condescu: Îi dorim la echipă pe Stancu, Pârvu, Dică şi Voiculeţ

"Stancu, Pârvu, Dică şi Voiculeţ sunt jucători pe care îi dorim, dar cele mai avansate negocieri le avem cu Stancu şi cu Pârvu. Este şi soluţia Voiculeţ pe care antrenorul Sorin Cârţu o agrează, dar mai sunt şi alte alternative. Ionuţ Stancu, Lucian Pârvu şi un jucător elveţian, un fundaş central de picior stâng, vor fi prezenţi la Târgu Jiu până la sfârşitul săptămânii pentru a se antrena cu Pandurii. În afară de aceştia mai sunt doi jucători cu care discutăm dar despre care nu vreau să vorbesc acum din motive lesne de înţeles. Pe lângă cei cinci vor mai veni la pregătiri o parte dintre jucătorii pe care noi i-am împrumutat la diferite echipe din Oltenia cu care avem colaborări", a spus Condescu.

Oficialul a mai precizat că nu vor fi transferaţi mai mult de patru jucători pentru retur. "Cert este că antrenorul nu doreşte mai mult de trei, patru jucători pe care să-i transfere pentru retur. Este un retur care trebuie să ne prindă asiguraţi pe toate posturile pentru că, aşa cum am mai spus, în afară de accidentările care pot apărea se mai acumulează şi cartonaşele galbene şi nu putem să riscăm pentru că nu va fi un retur uşor. Cele 21 de puncte pe care le avem nu ne asigură automat salvarea de la retrogradare", a mai spus Condescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici