Condescu nu se teme de ameninţările lui Mircea Sandu

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a răspuns, joi, ameninţărilor făcute de conducătorul FRF, Mircea Sandu, care a declarat că va trimite Curtea de Conturi pentru a verifica terenurile de fotbal amenajate la Târgu Jiu şi Motru

20 afișări
Imaginea articolului Condescu nu se teme de ameninţările lui Mircea Sandu

Condescu nu se teme de ameninţările lui Mircea Sandu

"Nu îmi este frică de absolut nimic şi nici măcar de ceea ce spune că trimite Mircea Sandu, Curtea de Conturi sau ce vrea să trimită. Ultima soluţie a lui Mircea Sandu este acum manevrarea Comitetului Executiv, dar iată că au fost şi acolo oameni cu demnitate care nu i-au ascultat poruncile. Iar cele două terenuri sintetice de la Târgu Jiu şi Motru şi cel natural, despre amenajarea cărora vorbeşte acum că a fost ilegală, se poate verifica că au fost făcute în condiţii perfect legale. Iar dacă Mircea Sandu ar fi ştiut acest lucru, că ar fi ilegal amenajate, de ce a mai venit atunci să le inaugureze? Dar acum se agaţă de nişte lucruri de doi bani, ia nişte lucruri declarat Marin Condescu.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va solicita Curţii de Conturi să verifice cum au fost executate lucrările de modernizare la baza sportivă a clubului Pandurii în sezonul trecut, pentru că în investiţii au fost implicate şi fonduri publice. "Voi solicita Curţii de Conturi să verifice puţin ce s-a întâmplat cu terenurile construite pe acolo, pentru că sunt şi bani publici, asta ca să fie totul clar. Eu fac nişte investiţii în terenuri şi mi-am dat seama că l-au costat (n.r. - pe preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu) la jumătate faţă de alţii", a precizat Sandu.

Preşedintele FRF Mircea SanduSandu l-a atacat apoi pe Mircea Condescu, spunând că este o persoană fără caracter, pentru că ar fi susţinut că FRF organizează "chiolhanurile şi orgii" cu ocazia unor evenimente. "Condescu este membru afiliat FRF, are dreptul să spună orice până la atac la persoană. Îl rog să spună cum m-am îmbogăţit, dar l-aş ruga să facem schimb de bogăţii. Că nu acest costum tern, asortat la cravată şi sandale, ca să pară sărac lipit în faţa minerilor, este adevărul. Nu eu am semnat ca milionul de euro al minerilor să se ducă la Dinamo. La toate invitaţiile pe care Condescu mi le-a făcut, am mers cu plăcere. Însă cum îşi permite el să spună de chiolhanuri şi orgii, este o lipsă de caracter, ca să nu spun de bărbăţie", a spus Sandu miercuri.

Legat de această declaraţie, oficialul de la Pandurii a precizat că a auzit că se practică astfel de lucruri, dar la Târgu Jiu nu au avut loc pentru că după inaugurarea terenurilor s-a încheiat totul la ora 23.00: "Eu am spus că în toate deplasările care se fac de către cei de la FRF, din spusele celor care se duc acolo, dacă nu se sfârşesc cu aşa ceva nu te ai bine cu ei. La noi au fost de două ori cei de la FRF, lucrurile au fost în regulă şi am convenit că la orele 23.00 totul se încheia şi nu a mai fost nicio discuţie”.

Preşedintele Marin Condescu a mai precizat, joi, că nu înţelege de ce s-a mai organizat finala Cupei României la Târgu Jiu dacă oficialul FRF avea o părere proastă despre Pandurii: „Dacă avea o părere proastă despre noi atunci de ce a organizat finala Cupei României la Târgu Jiu? Acum vede doar miza care l-a orbit, milionul de euro, şi nu poate să-l agaţe de undeva! Din partea lui Mircea Sandu a fost o prietenie şi un respect fals pe care le-a arătat faţă de Pandurii Târgu Jiu. Acum trece la atacuri din astea murdare văd, când nu ai ce să mai spui despre un om, te iei de cum se îmbracă. Eu unul cel puţin, cei care mă cunosc, ştiu că nu port niciodată cravată. Dacă l-a impresionat ce am făcut noi în bazele noastre sportive, rezultatele pe care le-am avut noi la copii şi juniori şi chiar şi cu echipa mare şi ce a gândit, văzând că am reuşit să facem atâtea, hai să luăm de la ăştia un milion de euro, dânsul împreună cu bunii lui prieteni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici