Constantin Budescu s-a întors la FCSB

O imagine cu Constantin Budescu a fost publicată marţi pe pagina de socializare a clubului bucureştean FCSB, sub forma unui afiş de film cu textul „FCSB prezintă: Directed by Edward Iordănescu – Artistul”, postarea având haştagurile #TheArtist #returns şi întrebarea: „Ghici cine s-a întors?”

211 afișări
Imaginea articolului Constantin Budescu s-a întors la FCSB

Constantin Budescu s-a întors la FCSB

Postarea face trimitere evidentă la faptul că mijlocaşul ofensiv Constantin Budescu ar fi semnat o nouă înţelegere cu clubul bucureştean, acesta revenind după 3 ani la FCSB.

Conform unor informaţii furnizate în mai multe publicaţii de specialitate, Constantin Budescu ar fi semnat un contract pe un an cu FCSB, cu posibilitatea de a fi prelungit pentru încă un sezon.

Budescu vine din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a încheiat aventura în Arabia Saudită, la Damac FC. El este al treilea jucător venit la gruparea condusă de Edward Iordănescu.

Budescu a mai jucat la FCSB în perioada iulie 2017 şi iulie 2018, acesta jucând 37 de meciuri, timp în care a marcat 13 goluri şi a dat 12 pase decisive.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici