Constantin Toma este noul preşedinte al CA al SC FC Rapid SA

Adunarea Generală a SC FC Rapid SA, întrunită joi seara, a modificat structura Consiliului de Administraţie al grupării giuleştene, instalându-l în funcţia de preşedinte pe Constantin Toma, informează site-ul www.fcrapid.ro.

31 afișări

Potrivit sursei citate, în afară de preşedinte, ceilalţi patru membri ai Consiliului de Adiministraţie al clubului sunt: Alexandru Bunea, Ion Taban, Octav Cobzăreanu şi Constantin Zotta.

De asemenea, conform site-ului oficial al clubului, componenţa conducerii executive a FC Rapid a rămas neschimbată.

Omul de afaceri Fathi Taher va controla 58,8 la sută din acţiunile SC FC Rapid SA, conform unui contract semnat, luni noaptea, cu acţionarul majoritar George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici