Constantin Zotta a demisionat din funcţia de director general al FC Braşov

Directorul general al FC Braşov, Constantin Zotta, a demisionat, luni, din funcţia pe care o ocupa la gruparea ardeleană din luna martie a anului 2013, Administratorul judiciar al echipei FC Braşov, Alexandru-Cosmin Gheorghe, a declarat, luni, că demisia lui Zotta a fost acceptată.

332 afișări
Imaginea articolului Constantin Zotta a demisionat din funcţia de director general al FC Braşov

Constantin Zotta a demisionat din funcţia de director general al FC Braşov (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Constantin Zotta şi-a depus demisia, care i-a fost acceptată. De altfel, nici nu aveam cum să mă opun, astfel că prea multe nu am de spus", a adăugat administratorul judiciar.

Constantin Zotta anunţase încă de săptămâna trecută că intenţionează să renunţe la funcţie, fapt care l-a făcut pe patronul Ioan Neculaie să afirme la momentul respectiv că îl interesează mai mult ca echipa să se salveze de la retrogradare decât demisia directorului general.

"Dacă vrea să plece, să plece. E treaba lui, am eu altele pe cap acum, nu să îmi fac griji că pleacă Zotta. Important e să adunăm puncte şi să salvăm echipa asta de la retrogradare, pentru că asta e tot ce contează, nu că pleacă Zotta", a spunea, vineri, Ioan Neculaie.

Cu şapte etape înainte de finalul sezonului, formaţia FC Braşov ocupă locul 12 în clasament, ultimul care asigură menţinerea în ediţia următoare a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici