Contra şi Codrea, doriţi de Poli Timişoara

Preşedintele clubului Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea pe care o conduce încearcă să îi transfere în pauza competiţională din iarnă pe jucătorii Cosmin Contra şi Paul Codrea de la Getafe, respectiv AC Siena.

1 afișare
Imaginea articolului Contra şi Codrea, doriţi de Poli Timişoara

Contra şi Codrea, doriţi de Poli Timişoara

"Ne interesează şi Contra şi Codrea. Întotdeauna am dorit să-i aducem la Timişoara. Noi încercăm să-i aducem pe amândoi în această iarnă, pentru că vrem să aducem ce e mai bun pentru Poli Timişoara. Nu cred însă că pentru Codrea se va pune problema în iarna asta. Noi încercăm, dar nu cred. Contra este însă aproape", a spus Iancu.

Oficialul clubului bănăţean a explicat că deocamdată nu poate discuta despre sumele oferite cluburilor Getafe şi Siena pentru transferul celor doi fotbalişti, dar a lăsat să se înţeleagă că aceştia au clauze de reziliere în contractele lor. "Ei au problemele lor contractuale de care noi trebuie să ţinem cont. Nici unul nu este la final de contract şi nu vor putea transferaţi gratis. Să vedem, pentru că trebuie să ţinem cont şi să depăşim clauzele lor contractuale. Nu pot să vorbesc acum de sumele pe care le oferim pentru cei doi. Sunt negocieri atât cu Getafe, cât şi cu Siena. Dar pentru astfel de lucruri există un tipic, anumite protocoale", a adăugat preşedintele grupării Poli Timişoara.

Întrebat dacă salariile oferite celor doi componenţi ai echipei naţionale a României sunt de nerefuzat, Marian Iancu a răspuns: "Există un raport calitate-preţ. Un raport pe care Poli Timişoara l-a respectat întotdeauna".

Contractul lui Cosmin Contra cu clubul spaniol Getafe expiră la 30 iunie 2008, în timp ce înţelegerea lui Paul Codrea cu gruparea italiană AC Siena se încheie la finalul sezonului 2008-2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici