Copos: Am cerut scuze conducerii clubului Dinamo. Nu vom mai vorbi niciodată despre alte echipe

Acţionarul majoritar George Copos a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că întreaga conducere a FC Rapid a cerut scuze clubului Dinamo pentru acuzele făcute după partida pe care formaţia alb-roşie a disputat-o pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş.

20 afișări
Imaginea articolului Copos: Am cerut scuze conducerii clubului Dinamo. Nu vom mai vorbi niciodată despre alte echipe

Copos: Am cerut scuze conducerii clubului Dinamo. Nu vom mai vorbi niciodată despre alte echipe (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Noi nu vom mai vorbi niciodată despre alte echipe, doar despre Rapid. De altfel, noi am cerut scuze clubului Dinamo pentru declaraţiile din ultimul timp", a spus Copos.

Finanţatorul grupării giuleştene nu a dorit să comenteze retrogradarea arbitrilor Mugurel Drăgănescu şi Bogdan Velicu în lotul pentru Liga a II-a de către Comisia Centrală a Arbitrilor. "Nu este treaba mea ce a decis CCA, nu comentez", a afirmat Copos.

Conducerea FC Rapid a acuzat la sfârşitul săptămânii trecute arbitrajul brigăzii conduse de Marian Balaci de la meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaş, scor 3-2, considerând că echipa alb-roşie a fost favorizată. Ulterior, formaţia giuleşteană a beneficiat de greşeli de arbitraj la partida de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, stârnind reacţii similare din partea conducerii FC Dinamo.

Arbitrului central Mugurel Drăgănescu şi asistentului Bodan Velicu, delegaţi la partida Rapid-Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, li s-a imputat neacordarea unui penalti şi anularea a două goluri valabile echipei gorjene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici