Copos: Coman nu poate pleaca din postura de jucător liber de contract

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, duminică seara, agenţiei MEDIAFAX, că portarul Dănuţ Coman, care doreşte să se transfere la gruparea cipriotă Anorthosis Famagusta, nu poate pleca din postura de jucător liber de contract.

144 afișări
Imaginea articolului Copos: Coman nu poate pleaca din postura de jucător liber de contract

Dănuţ Coman (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Coman are contract cu Rapid şi trebuie să îl respecte. Aşa cum noi respectăm contractele şi el trebuie să facă la fel. Am înţeles că vrea să plece în Cipru, dar în schimbul unei sume de transfer. Nici să plece liber de contract nu se poate pentru că Rapid a cheltuit destul de mulţi bani cu Dani Coman", a spus Copos.

El a explicat că pentru a transfera un portar de valoarea lui Dănuţ Coman gruparea pe care o conduce ar trebui să cheltuiască o sumă de câteva sute de mii de euro. "Dani Coman este cel mai bun portar din România de departe. Iar ca să aducem acum un portar de valoarea lui va trebui să cheltuim câteva sute de mii de euro. De aceea cred că este nevoie de o sumă de transfer pentru a compensa suma pe care o vom cheltui pentru aducerea unui alt portar", a precizat George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici