Copos critică atitudinea lui Dănuţ Coman şi spune că se pot lua anumite măsuri în acest caz

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat că nu este normal ca portarul Dănuţ Coman să aibă "astfel de ieşiri la adresa conducerii" şi a precizat că nu crede că se impun sancţiun în acest caz, însă anumite măsuri se pot lua.

1 afișare
Imaginea articolului Copos critică atitudinea lui Dănuţ Coman şi spune că se pot lua anumite măsuri în acest caz

Copos critică atitudinea lui Dănuţ Coman şi spune că se pot lua anumite măsuri în acest caz

"Dani Coman este un jucător foarte valoros, de care avem mare nevoie în continuare, dar nu este normal să aibă astfel de ieşiri la adresa conducerii. Fiecare jucător trebuie să ştie că la acest club există un Regulament de Ordine Interioară, reguli care trebuie respectate, mai ales de către jucătorii care nu sunt în ultimele şase luni de contract. Nu ştiu ce fel de comportament a avut şi nu prea cred să se impună sancţiuni, dar anumite măsuri se pot lua. Viorel Moldovan este cel care decide astfel de lucruri, pentru că el este însărcinat de Consiliul de Administraţie al clubului să rezolve problemele", a spus Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici