Copos: E exclus să plece Şumudică

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că este exclus ca antrenorul Marius Şumudică să fie demis din funcţie după eliminarea din Cupa României, precizând că tehnicianul trebuie să fie fericit pentru jocul echipei.

21 afișări
Imaginea articolului Copos: E exclus să plece Şumudică

Copos: E exclus să plece Şumudică (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Este exclus să plece Şumudică. Nimeni nici măcar nu s-a gândit la aşa ceva, sunteţi nebuni? El suferă foarte mult şi regretă enorm că a pierdut aseară. Chiar acum am vorbit cu el la telefon şi i-am spus să fie fericit pentru jocul echipei. I-am zis să ţină capul sus, pentru că, cel puţin în repriza a doua, echipa lui a fost categoric peste Steaua. Meciul ăsta a fost doar o bătălie, războiul abia acum începe. Iar Rapid are nevoie de Şumudică", a afirmat acţionarul rapidist.

Copos regretă că în vară nu a avut timp să îl cunoască mai bine pe Marius Şumudică. "Este un om la care ţin foarte, foarte mult. Abia acum îl cunosc mai bine. Am stat mai mult de vorbă şi chiar îmi pare rău că nu l-am cunoscut mai bine în vară, când a venit la Rapid. Este un om special care iubeşte enorm de mult Rapidul", a adăugat George Copos.

În conferinţa de presă de la finalul partidei cu Steaua de joi, Marius Şumudică a lăsat să se înţeleagă că poziţia sa la Rapid este ameninţată.

"Pentru mine azi a fost finala şi este o dramă. Am fost pe muchie de cuţit. Mă clatin, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Eu sunt antrenor şi în momentul acesta sunt primul care este tras la răspundere. Eu trebuie să răspund în faţa tuturor. În această noapte, o să stau să mă gândesc. Nu ştiu unde am greşit, poate păcătuiesc şi eu, iar Dumnezeu le aranjează pe toate. Asta este viaţa, mergem înainte, ne aşteaptă un meci greu la Târgu Mureş. Am ieşit din Cupă, continuăm în campionat. Am rămas datori, mergem să câştigăm la Târgu Mureş", spunea Şumudică.

Echipa Rapid a fost învinsă, joi seara, în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, cu scorul de 1-0, de formaţia Steaua, ratând astfel calificarea în faza semifinalele competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici