Copos: Rezilierea contractului lui Peseiro nu este responsabilitatea mea

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că rezilierea contractului stafului tehnic condus de Jose Peseiro nu este responsabilitatea sa, deoarece nu a negociat el acest acord.

21 afișări
Imaginea articolului Copos: Rezilierea contractului lui Peseiro nu este responsabilitatea mea

Copos: Rezilierea contractului lui Peseiro nu este responsabilitatea mea

"Rezilierea contractului domhului Peseiro nu este responsabilitatea mea. Eu nu am negociat şi nu am semnat contractul antrenorului, cei care au făcut acest lucru trebuie să-şi asume responsabilitatea. Eu nu am nicio legătură cu acest contract, nu este semnat de mine, eu am un contract de vânzare-cumpărare al clubului, care este încă în vigoare. Am discutat chiar zilele trecute cu domnul Taher, vom mai discuta şi săptămâna viitoare, când mi-a promis că se întoarce în ţară", a declarat Copos.

Citeşte şi:

Toma: Am convenit la o ofertă de peste 300.000 de euro pentru Peseiro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici