Copos: Sabău semnează luni un contract valabil doi ani

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agenţiei de presă MEDIAFAX, că tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău va semna, luni, un contract valabil două sezoane cu gruparea giuleşteană.

137 afișări
Imaginea articolului Copos: Sabău semnează luni un contract valabil doi ani

Ioan Ovidiu Sabău (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Ioan Ovidiu Sabău semnează luni pe doi ani", a spus Copos fără a oferi alte detalii.

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău declarase, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că în proporţie de 99 la sută este noul antrenor principal al echipei Rapid. Antrenorul, care a petrecut aproximativ două săptămâni în Brazilia împreună cu secundul Marian Rada pentru a căuta fotbalişti, a declarat că deţine o listă de jucători pe care i-ar dori, dar decizia finală în ceea ce priveşte transferul acestora o va lua împreună cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos.

Joi dimineaţă, la baza sportivă Pro Rapid, a avut loc un prim antrenament al echipei. La şedinţa de pregătire au participat 22 de jucători, 10 dintre aceştia fiind de la echipa a doua a clubului. Vineri este programată reunirea echipei, când sunt aşteptaţi şi restul fotbaliştilor, inclusiv cei străini.

În vârstă de 44 de ani, Ioan Ovidiu Sabău va prelua postul de antrenor principal al formaţiei giuleştene lăsat liber de Răzvan Lucescu, tehnician care a semnat un contract cu echipa Al Jaish din Qatar. Sabău a condus în cariera sa de antrenor formaţiile Univeristatea Cluj, Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, FC Timişoara şi FCM Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici