Corin Cindrea: Cristi Pustai rămâne în continuare prima opţiune

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Corin Cindrea, a declarat că îşi doreşte ca antrenorul Cristi Pustai să continue la echipă, precizând că la începutul săptămânii viitoare va avea loc o discuţie, în urmă căreia tehnicianul ar putea să semneze pe încă un an cu gruparea ardeleană.

180 afișări
Imaginea articolului Corin Cindrea: Cristi Pustai rămâne în continuare prima opţiune

Corin Cindrea: Cristi Pustai rămâne în continuare prima opţiune (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Cu Cristi Pustai am colaborat foarte bine, vorbesc rezultatele de la sine şi din punctul meu de vedere nu văd niciun motiv pentru a ne despărţi de el. Este un antrenor tânăr, de perspectivă, iar eu sper ca în negocierile pe care le vom avea în cursul săptămânii viitoare să ajungem la un consens şi să continuăm împreună ceea ce am început aici, la Mediaş. Probabil, pentru anul viitor ne vom propune un obiectiv mai îndrăzneţ faţă de ceea ce am realizat în acest an şi cred că şi pentru el ar fi o motivaţie în plus. Consider că încă un an pe banca Gazului Metan îl va ajuta şi pe el să-şi consolideze începutul de carieră. Noi nu am mai discutat cu niciun alt antrenor, nici nu avem de gând să o facem. Este primul cu care am vorbit şi sper, cum mai spus, să şi ajungem la o înţelegere", a precizat Cindrea.

Gaz Metan Mediaş a terminat sezonul 2009/2010 al Ligii I pe locul 10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici