Cornel Penescu nu ştie de ce a fost reţinut şi a transmis "sănătate la toată lumea"

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, la ieşirea de la DNA Piteşti, înainte de a fi introdus în duba Poliţiei, că nu ştie de ce a fost reţinut de către procurori şi a transmis doar "sănătate la toată lumea".

99 afișări
Imaginea articolului Cornel Penescu nu ştie de ce a fost reţinut şi a transmis "sănătate la toată lumea"

Cornel Penescu nu ştie de ce a fost reţinut şi a transmis "sănătate la toată lumea"

Întrebat de jurnalişti, la ieşirea din sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, unde a fost audiat în cursul dimineţii de luni, sub ce acuzaţii a fost reţinut, Cornel Penescu a răspuns de două ori că nu ştie.

La întrebarea dacă are de transmis cuiva vreun mesaj, Penescu a răspuns scurt: "Sănătate la toată lumea".

Finanţatorul Clubului de Fotbal FC Argeş, Cornel Penescu, vizat de procurorii DNA, a fost reţinut, luni, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de dare de mită, la ora transmiterii ştirii fiind dus în arestul IPJ Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici