Corpul neînsufleţit al lui Jarque a ajuns în Spania - VIDEO

Corpul neînsufleţit al fostului căpitan al echipei Espanol Barcelona, Dani Jarque, decedat, sâmbătă, în Italia, în urma unei crize cardiace, a fost repatriat în noaptea de luni spre marţi şi va fi depus la o capelă instalată lângă stadionul grupării catalane.

15 afișări
Imaginea articolului Corpul neînsufleţit al lui Jarque a ajuns în Spania - VIDEO

Corpul neînsufleţit al lui Jarque a ajuns în Spania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul căpitan al echipei Espanol Barcelona, Dani Jarque

Espanol Barcelona a anunţat, sâmbătă, moartea căpitanului său, Daniel Jarque, la doar 26 de ani, după o criză cardiacă suferită în camera sa de hotel de la Coverciano (Italia), unde echipa era în stagiu de pregătire. Dani Jarque vorbea la telefon cu logodnica sa în momentul în care s-a declanşat criza cardiacă. Logodnica lui Jarque este însărcinată în opt luni.

Fostul căpitan al echipei Espanol Barcelona, Dani Jarque

Duminică, delegaţia echipei spaniole a revenit la Barcelona. Suporterii echipei catalane au transformat poarta 21 (numărul de pe tricoul lui Jarque) a stadionului în sanctuar.

Jarque evolua la Espanol din 2002-2003. El a câştigat Cupa Spaniei în 2006 şi a jucat finala Cupei UEFA în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici