Corvino: Mutu nu are nicio ofertă şi nu a cerut să plece

Directorul sportiv al AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, joi, că atacantul Adrian Mutu nu a cerut să plece de la gruparea toscană şi nici nu s-a primit vreo ofertă pentru serviciile jucătorului român, informează violanews.com.

16 afișări
Imaginea articolului Corvino: Mutu nu are nicio ofertă şi nu a cerut să plece

Corvino: Mutu nu are nicio ofertă şi nu a cerut să plece (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu este la finalul unei perioade mai dificile din cauza accidentării, însă clubul şi-a dorit mereu să ţină jucătorii care vor să rămână. În acelaşi timp, nu există oferte, iar jucătorul nu vrea să plece", a afirmat Corvino.

Sursa citată subliniază că românul s-a antrenat normal în ultimele trei zile şi că va evolua în partida cu AC Milan, de sâmbătă, din etapa a XVII-a a campionatului Italiei.

Mutu este indisponibil de la începutul lunii noiembrie. Atacantul român al formaţiei Fiorentina a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici