Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu, învinşi în Arabia Saudită

Damac, formaţie pregătită de Cosmin Contra, a cedat în deplasare, 0-1 cu Al-Riad, unde este legitimat Alin Toşca.

95 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu, învinşi în Arabia Saudită

Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu, învinşi în Arabia Saudită

Cu internaţionalul Nicolae Stanciu integralist, Damac, echipa lui Cosmin Contra, a cedat joi seară, în deplasare, cu Al Riad, 0-1, în campionatul de fotbal din Arabia Saudită. 

A decis golul jamaicanului Andre Gray, fost jucător la Watford, în Premier League.

După 19 etape, Damac este pe locul 5 în clasament, cu 30 de puncte.

Al Riad, la care Alin Tocşa a fost rezervă nefolosită, este pe locul 13, cu 19 puncte. Ultimele 3 clasate, poziţiile 16-18, retrogradează în divizia secundă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici