Cristescu: Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm în Ghencea după 41 de ani

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Marian Cristescu, a declarat duminică seară, după victoria, cu scorul de 3-0, din meciul cu Steaua, că gruparea braşoveană nu a vrut "să facă deranj" la formaţia gazdă şi se bucură pentru acest prim succes în Ghencea după 41 de ani.

12 afișări
Imaginea articolului Cristescu: Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm în Ghencea după 41 de ani

Cristescu: Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm în Ghencea după 41 de ani

"Mi-am făcut un cadou frumos prin acest gol, dar în primul rând cadoul este victoria. Noi nu am vrut să facem deranj la Steaua, am venit să ne facem jocul şi ne bucurăm că am reuşit să câştigăm în Ghencea după 41 de ani. La scorul de 3-0 eram foarte motivaţi şi ne gândeam că este 0-0. Nu ne-a fost deloc milă de adversari, chiar dacă am învins acum în meciurile din Cupă nu suntem favoriţi. Vor fi două partide diferite, în care nu se ştie cine va câştiga", a spus Cristescu.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de formaţia FC Braşov, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristescu '30, Teixeira '34 şi Oros '63.

Ultima victorie a braşovenilor pe terenul Stelei s-a înregistrat la 15 noiembrie 1970, atunci când ardelenii s-au impus cu scorul de 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici