Cristi Borcea a devenit tată pentru a patra oară

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a declarat, în cadrul emisiuni Happy Hour de la ProTV, că soţia lui Alina a născut, marţi, la Miami, un băieţel de 3,5 kilograme, pe care îl va chema Alexandru George.

407 afișări
Imaginea articolului Cristi Borcea a devenit tată pentru a patra oară

Cristi Borcea a devenit tată pentru a patra oară (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Am avut mari emoţii pentru ea, e primul ei copil. Dar Alina e o fire puternică, nu a avut probleme, a făcut plajă pâna în ultima zi de sarcină. Botezul va fi în România, dar în cadru mai restrâns decât la nuntă", a spus Borcea pentru Happy Hour.

Acesta este primul copil al preşedintelui executiv al FC Dinamo cu Alina, fostă Vidican, cu care s-a căsătorit anul trecut. Borcea mai are trei copii, o fată şi doi băieţi, din căsătoria anterioară, cu Mihaela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici