Cristian Costache: Hizo nu a semnat contractul încă

Cristian Costache, managerul Sportiv al clubului Rapid, a vorbit, marţi, la videochat-ul SportLaMinut.ro despre situaţia contractuală a lui Viorel Hizo dar şi despre transferurile lui Bozovici şi Cesinha la Steaua.

40 afișări
Imaginea articolului Cristian Costache: Hizo nu a semnat contractul încă

Cristian Costache: Hizo nu a semnat contractul încă (Imagine: Cosmin Bararu/Apropo.ro)

„Viorel Hizo nu a semnat contractul încă. Probabil că ia în calcul şi alte variante pe care le are. Îl înţeleg. E o situaţie destul de grea la Rapid acum", a declarat Cristian Costache.

Managerul sportiv al lui Rapid a mai vorbit şi despre transferurile lui Bozovici şi Cesinha la Steaua.

„Spadacio, Lazăr şi Maftei sunt vedetele Rapidului. Bozovici e doar un jucător important, iar Cesinha e doar unul foarte talentat, dar în ultima perioada a avut o scădere de formă, reuşind să înscrie doar un gol în acest retur. Sunt discuţii cu Steaua pentru acesşi doi jucători. Oricine poate pleca de la Rapid, chiar şi Lazăr, dar nu avem oferte pentru el”, a mai spus Costache.

Citeşte mai multe declaraţii făcute de Cristian Costache la videochat-ul SportLaMinut.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici