Cristian Ianu a marcat două goluri în campionatul Elveţiei

Atacantul Cristian Ianu a marcat cele două goluri ale echipei sale, FC Lucerna, în partida câştigată, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), în faţa formaţiei Neuchatel Xamax, într-un meci din etapa a XXVIII-a a campionatului elveţian, informează site-ul zisch.ch.

31 afișări
Imaginea articolului Cristian Ianu a marcat două goluri în campionatul Elveţiei

Cristian Ianu a marcat două goluri în campionatul Elveţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Ianu a înscris în minutele 28, 54 şi a fost înlocuit, în minutul 90, Pavia. Pentru oaspeţi a înscris Kuljici, în minutul 71.

În urma acestei victorii, FC Lucerna se menţine pe locul patru în clasament, cu 44 de puncte, la 18 lungimi în urma liderului Young Boys Berna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici