Cristian Săpunaru s-a retras de la naţionala de fotbal României

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, că fundaşul Cristian Săpunaru (35 de ani) s-a retras de la echipa naţională a României.

749 afișări
Imaginea articolului Cristian Săpunaru s-a retras de la naţionala de fotbal României

Cristian Săpunaru s-a retras de la naţionala de fotbal României

Săpunaru a evoluat în 36 de meciuri pentru prima reprezentativă a României. Fundaşul a purtat de 11 ori banderola de căpitan a echipei naţionale de-a lungul a unsprezece ani.

”Bună ziua. Încep prin a spune MULŢUMESC! A fost cea mai mare mândrie a mea să îmi pot reprezenta ţara şi, în ultima perioadă, să port pe braţ banderola de căpitan al Echipei Naţionale, purtată de mari fotbalişti ai României şi de oameni care acum sunt un model de urmat în viaţă! Mulţumesc tuturor celor care s-au aflat la conducerea Naţionalei şi la conducerea Federaţiei Române de Fotbal! Celor care au avut încredere în mine, celor care m-au criticat, pentru că m-au făcut mai ambiţios şi mai bun. Tuturor celor care au fost alături de Echipa Naţională şi nu au încetat să ne încurajeze, indiferent de echipele pe care le susţineau. Tuturor colegilor cu care am împărţit vestiarul şi cu care am reuşit să participăm la două Campionate Europene. Am avut o carieră la care mulţi visează şi sunt mândru de ce am realizat. Dar a venit timpul să mă retrag de la Echipa Naţională a României şi să las locul celor tineri şi dornici de performanţă! Vă mulţumesc şi sper din tot sufletul ca Echipa Naţională să se califice la Campionatul European din 2020! Hai România”, a fost scrisoarea de retragere de la echipa naţională a României a lui Cristian Săpunaru.

Cristian Săpunaru evoluează, în acest sezon, pentru formaţia din Super Lig, Denizlispor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici