Cristiano Ronaldo a donat 350.000 de dolari pentru victimele cutremurului din Siria şi Turcia

  • Superstarul Cristiano Ronaldo a făcut o donaţie generoasă pentru victimele cutremurului devastator produs recent în Siria şi Turcia, în valoare de 350.000 de dolari.
  • Avionul încărcat cu ajutoare va ajunge la cei afectaţi de dezastru, potrivit Marca.
181 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a donat 350.000 de dolari pentru victimele cutremurului din Siria şi Turcia

Fostul jucător de la Manchester United a fost mişcat de scenele tragice şi a trimis un avion încărcat cu obiecte de îngrijire pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de cutremurele din Siria şi Turcia.

Legenda Portugaliei a plătit pentru transportul corturilor, pachetelor cu alimente, perne şi pături, paturi, mâncare şi lapte pentru copii şi materiale medicale pentru a ajuta efortul umanitar în zonele afectate din Turcia şi Siria. Această donaţie este evaluată la 350.000 de dolari.

În trecut, el şi-a arătat generozitatea plătind 83.000 de dolari pentru a finanţa operaţia pe creier a unui copil şi donând 165.000 de dolari pentru un centru de oncologie din Portugalia, ţara sa natală.

Ronaldo, care a fost ambasador pentru Save the Children, UNICEF şi World Vision, a donat, de asemenea, un milion de dolari spitalelor portugheze în timpul perioadei de vârf a pandemiei de coronavirus.

Cel mai recent act de bunătate al lui Ronaldo a fost aplaudat de fanii şi adepţii din întreaga lume. Compasiunea şi generozitatea sa faţă de cei mai puţin norocoşi au constituit un exemplu excelent pentru alte celebrităţi şi persoane. Contribuţiile starului fotbalului sunt o rază de speranţă pentru cei afectaţi de cutremur şi arată că până şi micile acte de bunătate pot face o diferenţă semnificativă în viaţa oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici