Cristiano Ronaldo a pierdut Balonul de Aur în acest an, dar a primit o distincţie râvnită de mulţi

Câştigătorul a cinci trofee Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo, ştia că nu va fi desemnat cel mai bun jucător al anului 2018 şi a preferat să lipsească de la gala de la Paris, din acest an.

1697 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a pierdut Balonul de Aur în acest an, dar a primit o distincţie râvnită de mulţi

Cristiano Ronaldo a pierdut Balonul de Aur în acest an, dar a primit o distincţie râvnită de mulţi

Atacantul portughez a urcat însă pe podium, fiind al doilea cel mai bun din lume, în timp ce, fostul rival din La Liga, Lionel Messi a ocupat doar locul cinci în clasament.

Susţinătorii lui Cristiano Ronaldo au invadat site-urile de socializare cu mesaje de susţinere pentru vedeta lui Juventus, iar cele mai puternice cuvinte au venit chiar de la sora lusitanului.

"Din păcate, aceasta este o lume care trăieşte în sărăcie, condusă de mafie şi de nenorociţii de bani. Dar puterea lui Dumnezeu este mai mare decât toată putrefacţia.

Dumnezeu ia, dar nu eşuează", a scris sora lui Ronaldo, Elma Aveiro, pe contul ei de Instagram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici