Cristiano Ronaldo a reuşit dubla şi a adus victoria în meciul Empoli - Juventus 1-2

Cristiano Ronaldo a plecat cu golurile din Spania şi le-a adus în Italia. Atacantul portughez nu se dezminte şi îşi arată clasa în Serie A, îmbrăcat în tricoul bianconerilor. În etapa cu numărul 10, Juventus a jucat în deplasare, pe Stadio Carlo Castellani, cu Empoli, şi a câştigat cu 2-1.

437 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a reuşit dubla şi a adus victoria în meciul Empoli - Juventus 1-2

Cristiano Ronaldo a reuşit dubla şi a adus victoria în meciul Empoli - Juventus 1-2

Primul gol al partidei a venit în minutul 28, când atacantul echipei gazdă, Caputo, a înscris în poarta goalkeeper-ului polonez, Wojciech Szczesny. Până la pauză scorul nu s-a schimbat, însă în repriza a doua campioana Italiei şi-a arătat încă o dată superioritatea în Serie A.

În minutul 53, Dybala a fost trântit în careu, iar Cristiano Ronaldo nu a ''iertat" lovitura de la 11 metri. A înscris din penalty şi a readus egalitatea.

Cel mai frumos moment al meciului a venit în minutul 70, când fostul atacant al lui Real Madrid a reamintit golurile pe care le înscria când juca la Manchester United. Cu o torpilă de la 25 de metri, Cristiano Ronaldo a trimis mingea direct în vinclul porţii adverse şi a stabilit scorul final 2-1.

Juventus a adunat 28 de puncte după 10 etape şi ocupă primul loc, în timp ce Empoli este pe locul 18, cu 6 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici