Cristiano Ronaldo: Afirmaţiile lui Blatter arată respectul pe care FIFA îl are faţă de mine

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a ironizat, marţi, afirmaţiile preşedintelui FIFA, Joseph Blatter, apreciind că acestea arată în mod clar "respectul şi consideraţia forului internaţional" faţă de el".

508 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Afirmaţiile lui Blatter arată respectul pe care FIFA îl are faţă de mine

Cristiano Rondaldo (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Aceste declaraţii arată în mod clar respectul şi consideraţia pe care FIFA le are pentru mine, pentru clubul meu, pentru ţara mea. Acum se explică multe lucruri. Îi doresc lui Blatter sănătate şi viaţă lungă, cu certitudinea că va continua, aşa cum merită, să asiste la succesele echipelor sale favorite şi ale jucătorilor favoriţi", a scris Cristiano Ronaldo într-un mesaj postat pe Facebook.

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat, săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe susţinute la Oxford University, că este mai degrabă un fan al argentinianului Lionel Messi, care este un băiat bun, decât al portughezului Cristiano Ronaldo, "fanul frizeriilor".

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au câştigat ultimele cinci trofee Balonul de Aur, iar în acest an se regăsesc pe lista celor 23 de nominalizaţi.

"Amândoi sunt jucători excepţionali, dar complet diferiţi. Fotbalul constă în diferenţa dintre vedete. Lionel Messi este un băiat bun pe care fiecare tată, fiecare mamă şi-ar dori să îl aibă acasă. Este foarte rapid, nu este exuberant, joacă bine, este un băiat bun. Asta îl face popular, pentru că este un bărbat drăguţ şi de aceea obţine voturi", a spus Blatter.

Sepp Blatter a afirmat că îi plac ambii jucători, dar că preferatul său este Lionel Messi şi l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo, comparându-l cu un comandant pe teren. "Celălalt (n.r. - Cristiano Ronaldo) este altceva, este ca un comandant pe terenul de joc. Aceasta este cealaltă parte a fotbalului şi este bine să ai astfel de lideri pe teren. Asta dă viaţă fotbalului. Unul dă mai mulţi bani la frizerie decât celălalt, dar nu asta contează. Nu pot spune cine este cel mai bun, dar va fi un concurs în acest an, iar în ianuarie vom anunţa câştigătorul. Îmi plac amândoi, dar îl prefer pe Messi", a completat Blatter, care a imitat un pas de defilare din armată în timp ce vorbea despre Cristiano Ronaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici