Cristiano Ronaldo ales jucătorului anului în Anglia de către jurnaliştii englezi

Atacantul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost ales jucătorul anului în Anglia, de către jurnaliştii sportivi din această ţară.

95 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo ales jucătorului anului în Anglia de către jurnaliştii englezi

Cristiano Ronaldo ales jucătorului anului în Anglia de către jurnaliştii englezi (Imagine: www.latribune.fr)

Fotbalistul portughez i-a devansat în această anchetă realizată de Football Writers Association pe atacantul de la Liverpool, Fernando Torres şi pe portarul de la Portsmouth, David James, informează La Tribune.

Ronaldo, care a marcat 38 de goluri în acest sezon în toate competiţiile, obţine această distincţie pentru a doua oară consecutiv. Înaintea lui, singurul jucător care a mai reuşit performanţa de a primi titlul de jucătorul anului în Anglia doi ani consecutiv a fost francezul Thierry Henry, în 2003 şi 2004.

Atacantul portughez a fost ales cel mai bun jucător din Anglia în acest sezon şi de către Asociaţia jucătorilor profesionişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici