Cristiano Ronaldo atacă presa şi spune că adevărul va ieşi curând la iveală

Cristiano Ronaldo a postat pe Instagram pentru a-şi manifesta furia şi frustrarea faţă de mass-media pentru că în mod constant relatează în mod inexact despre el în ştiri, spunând chiar că aproximativ doar 5% dintre ştirile postate despre el sunt veridice.

440 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo atacă presa şi spune că adevărul va ieşi curând la iveală

Cristiano Ronaldo şi-a exprimat frustrarea în secţiunea de comentarii a unei pagini de fani de pe Instagram şi a precizat că, în cele din urmă, va vorbi el însuşi în timpul unui interviu în următoarele săptămâni.

„Vor şti adevărul când voi da un interviu peste câteva săptămâni. Presa spune minciuni. Am un carneţel şi în ultimele câteva luni din cele 100 de ştiri despre mine, doar 5 au fost corecte. Imaginaţi-vă cum este".

Ultimele luni au fost dificile pentru Cristiano Ronaldo şi, chiar dacă se află în mod constant în atenţia mass-media, el crede că, în ultima vreme, mass-media spune minciuni mai mult ca niciodată.

Luna trecută, jucătorul portughez a intrat pe reţelele de socializare pentru a spune că este imposibil ca presa să nu vorbească despre el o zi întreagă, altfel nu ar face bani. Şi chiar a spus că ei ştiu că fără să mintă nu pot atrage atenţia oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici