Cristiano Ronaldo: Cel mai greu e să câştigi ceva pentru ţara ta

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost prezent, luni seară, la gala cotidianului Marca, unde a primit trofeul de “Legendă”. În cadrul aceluiaşi eveniment, fotbalistul lui Juventus Torino a oferit un interviu inedit.

112 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Cel mai greu e să câştigi ceva pentru ţara ta

Cristiano Ronaldo: Cel mai greu e să câştigi ceva pentru ţara ta

Spre deosebire de conferinţele de presă obişnuite, portughezul a fost luat la întrebări de cinci copii prezenţi la eveniment, fiecare purtând câte un tricou din cariera lui Ronaldo: Sporting Lisabona (numărul 28), Manchester United (7), Portugalia (7), Real Madrid (7) şi Juventus (7).

Întrebat care este cel mai important trofeu din cariera sa, Ronaldo a spus: “Toate trofeele sunt importante, dar posibil să fie Campionatul European din 2016 pentru că este special. Nu este la fel ca celelalte. Când câştigi ceva pentru ţara ta ştii că este foarte dificil să faci asta. Este cel mai important in cariera mea”.

Răspunsul lui Ronaldo ar putea face şi o oarecare referire la Lionel Messi, rivalul său care nu a reuşit să câştige niciun turneu final cu echipa naţională a Argentinei la seniori.

O altă întrebare interesantă primită de atacantul lui Juventus a fost: „Îţi este dor mai mult de Manchester sau de Madrid?”. Ronaldo a răspuns: “Mi-e dor de ambele, dar evenimentele care mi-au schimbat viaţa s-au întâmplat în Madrid – aici s-au născut copiii mei şi aici mi-am cunoscut partenera, deci mi-e dor mai mult de Madrid“

Printre sportivii care au primit titlul de “Legendă” din partea Marca se numără Rafael Nadal, Michael Jordan, Michael Phelps, Marc Marquez, Pau Gasol, Miguel Indurain, Usain Bolt, Roger Federer, Lionel Messi, Raul Gonzalez, Diego Maradona, Pele sau Paolo Maldini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici