Cristiano Ronaldo, Pepe şi Fabio Coentrao s-au alăturat lotului Portugaliei pentru Cupa Mondială

Jucătorii Cristiano Ronaldo, Pepe şi Fabio Coentrao, care au câştigat săptămâna trecută Liga Campionilor cu Real Madrid, s-au alăturat, joi, la Obidos, lotului Portugaliei pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, informează AFP.

171 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, Pepe şi Fabio Coentrao s-au alăturat lotului Portugaliei pentru Cupa Mondială

Cristiano Ronaldo (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Federaţia Portugheză de Fotbal a anunţat că atacantul Cristiano Ronaldo, care are dureri musculare, va fi supus unor investigaţii medicale.

Din lotul Portugaliei, probleme medicale mai au Raul Meireles şi Joao Moutinho, ambii la coapsă, Rubem Amorim la aductori şi Hugo Almeida, care are gastroenterită.

Portugalia face parte din grupa G la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, alături de reprezentativele Germaniei, Statelor Unite ale Americii şi Ghanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici