Cristiano Ronaldo vrea să îşi încheie cariera la Real Madrid

Preşedintele formaţiei Real Madrid, Florentino Perez, susţine că atacantul portughez Cristiano Ronaldo, ajuns la 31 de ani, vrea să îşi încheie cariera la clubul de pe Santiago Bernabeu, astfel că prelungirea contractului este doar o problemă de timp.

1125 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo vrea să îşi încheie cariera la Real Madrid

Cristiano Ronaldo vrea să îşi încheie cariera la Real Madrid (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

"Ronaldo vrea să se retragă la Real Madrid, iar noi ne dorim acelaşi lucru", a spus Florentino Perez, într-un interviu pentru beIN Sports. "Toată lumea vorbeşte despre prelungirea contractului, dar ar trebui să ne relaxăm, pentru că ne vom bucura de prezenţa lui pentru mulţi ani de acum înainte", a adăugat preşedintele formaţiei din capitala Spaniei.

Cristiano Ronaldo, al cărui contract cu Real Madrid expiră la data de 30 iunie 2018, a fost desemnat, joi, cel mai bun jucător al sezonului 2015-2016 în Europa, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Monaco. Printre cei trei nominalizaţi s-a aflat şi Gareth Bale, un alt fotbalist al echipei Real Madrid.

"Sunt foarte fericit că aceşti doi jucători de la Real Madrid au fost printre cei mai buni din Europa. Am avut parte de un sezon fantastic, iar premierea lui Ronaldo este încă o dovadă a efortului pe care îl depune pentru a fi, în opinia mea, cel mai bun fotbalist din lume. A câştigat tot ce se putea câştiga, şi la nivel internaţional, şi cu Real Madrid. Bale a avut de asemenea un sezon grozav", a mai spus Perez.

Cu prilejul aceleiaşi ceremonii, s-a tras la sorţi componenţa grupelor Ligii Campionilor. Real Madrid se află în grupa F, alături de Borussia Dortmund, Sporting Lisabona şi Legia Varşovia. Debutul fazei grupelor va avea loc pe 13 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici