Cristina Neagu, vedeta de la CSM Bucureşti, şi-a stabilit viitorul. Primele declaraţii

Clubul de handbal administrat de Primăria Capitalei a făcut anunţul pe contul de Facebook.

248 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu, vedeta de la CSM Bucureşti, şi-a stabilit viitorul. Primele declaraţii

Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti. Primele declaraţii

În vârstă de 35 de ani, Cristina Neagu a decis să îşi prelungească înţelegerea cu CSM Bucureşti.

”📣Cristina Neagu, încă un an “tigroaică” la CSM Bucureşti

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti anunţă suporterii echipei şi pe toţi iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României!🔝

🤝Cristina Neagu şi CSM Bucureşti au prelungit contractul pentru încă un sezon. Desemnată de patru ori de federaţia internaţională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, căpitan al Naţionalei României din 2016, Cristina Neagu, 35 de ani, evoluează la echipa bucureşteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ Nr. 5 Bucureşti. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vâlcea şi ZRK Buducnost. Este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1000 de goluri în cea mai importantă competiţie intercluburi.

🗣“Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM Bucureşti şi de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-şi îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiţi şi să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a declarat Cristina Neagu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici