CS Otopeni a învins Gloria Buzău

Formaţia Gloria Buzău a pierdut, vineri, cu scorul de 0-1 (0-0), pe teren propriu, în faţa echipei CS Otopeni, în etapa a XI-a a Ligii I, la primul meci pe banca tehnică a grupării buzoiene a tehnicianului Marian Marinică.

135 afișări
Imaginea articolului CS Otopeni a învins Gloria Buzău

Mihai Barbu, portarul Gloriei Buzău (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost înscris de Cristian Constantin, în minutul 73.

În minutul 16, jucătorul irakian Salih Jaber, de la Gloria Buzău, a înscris, dar arbitrul Radu Petrescu a anulat golul, la semnalizarea arbitrului-asistent Iulian Szekely, pe motiv de ofsaid.

În minutul 33, portarul Cristian Munteanu a scăpat balonul la o centrare uşoară şi, apoi, l-a faultat pe Vigariu, iar arbitrul Radu Petrescu a dictat lovitură de pedeapsă pentru formaţia Gloria Buzău. Eric Bicfalvi a şutat peste poartă.

TITLURILE ZILEI

În minutul 73, CS Otopeni a înscris în urma unui contraatac prin Cristian Constantin, care a şutat în dreapta portarului Barbu, după o cursă de aproximativ 45 de metri.

În prelungirile partidei, Fallardo de la Gloria Buzău a fost eliminat, în urma unei intervenţii dure asupra lui Cristian Constantin.

Gloria Buzău: 71. M. Barbu - 13. Aziz (22. P. Moreira '63), 4. Da Silva, 15. C. Vlaicu, 3. Prunescu - 25. L. Dias (11. Sagna '85), 17. Lima (21. Nejneru '46), 8. Fallardo, 7. Bicfalvi - 23. Jaber, 18. Vigariu. Antrenor: Marian Marinică.

CS Otopeni: 12. Cr. Munteanu - 24. Dumitrescu, 2. Scarlatache, 55. Pereira Diogo, 21. Muşat (80. Balauru '83) - 7. Chiacu, 8. Pârvu, 26. Mărgărit, 11. Cr. Constantin - 34. Jaime Junior (14. V. Negru '56), 25. Yontcha (19. Ganea '62). Antrenor: Marian Bucurescu.

Cartonaşe galbene: Vigariu '65 / Cr. Munteanu '34, Pârvu '62, Yontcha '62

Cartonaş roşu: Fallardo 90+1.

Partida condusă la centru de Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Florin Stănescu şi Iulian Szekely, iar rezervă a fost Cătălin Buşi.

Observatori au fost delegaţi Mircea Călin şi Valeriu Ioniţă.

Gloria Buzău rămâne cu un singur punct în clasament, după 11 etape, unde ocupă ultimul loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici