CS Universitatea Craiova - FC Viitorul, scor 1-2, în Liga I

Echipa FC Viitorul a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I.

285 afișări
Imaginea articolului CS Universitatea Craiova - FC Viitorul, scor 1-2, în Liga I

CS Universitatea Craiova - FC Viitorul, scor 1-2, în Liga I

Golurile învingătorilor au fost marcate de Fl. Tănase '11 din penalti şi Aganovici '42, în timp ce pentru gazde a înscris Vătăjelu, în minutul 84, din penalti.

0-1: Florin Tănase a transformat penaltiul pe care tot el l-a obţinut după ce a fost faultat în careu de Vătăjelu.

0-2: Achim a recuperat un balon în marginea careului, a centrat în careu şi Aganovici a înscris cu un şut în forţă de la 11 metri.

1-2: Vătăjelu a transformat penaltiul acordat de arbitrul George Rădulescu după un fault în careu comis de Rîmniceanu asupra lui Ivan.

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean - Dumitraş, Acka, Izvoranu, Vătăjelu - Băluţă (Herghelegiu '66), Zlatinski (Bancu '72), Mateiu, Ivan - Nuno Rocha, Bawab (Ferfelea '46). Antrenori: Emil Săndoi, Sorin Cârţu.

FC Viitorul: Rîmniceanu - Ciupe, Mitrea, Hodorogea, Cr. Ganea (Mitache '80) - Filip, Nedelcu, Achim (Chiţu '66) - I. Hagi (R. Marin '59), Fl. Tănase, Aganovici. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Vătăjelu '10, Izvoranu '45+2, Băluţă '61 / Cr. Ganea '23, Aganovici '67.

Arbitri: George Rădulescu (central) - Valentin Avram, Iulian Radu (asistenţi) - Adrian Comănescu (rezervă).

Observatori: Marian Dorobanţu, Eduard Alexandru.

Fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis Hagi, a fost în premieră căpitanul echipei FC Viitorul în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici