Csaba Laszlo, interesat de funcţia de selecţioner al Scoţiei

Tehnicianul ungur de origine română Csaba Laszlo, actual antrenor al formaţiei Hearts, a declarat că ar discuta cu reprezentanţii Federaţiei Scoţiene de Fotbal despre preluarea naţionalei după demiterea lui George Burley, informează BBC.

12 afișări
Imaginea articolului Csaba Laszlo, interesat de funcţia de selecţioner al Scoţiei

Antrenorul echipei naţionale a Scoţiei, George Burley, a fost demis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă cineva ar veni la club şi mi-ar cere să discutăm, i-aş spune că putem discuta, cu siguranţă putem discuta. Să antrenezi o echipă naţională este întotdeauna cel mai înalt ţel pe care poţi să-l atingi. Am avut onoarea să antrenez Ungaria şi chiar Uganda şi, cu siguranţă, am simţit cum e să antrenezi o naţională", a spus Csaba Laszlo.

Antrenorul echipei naţionale a Scoţiei, George Burley, a fost demis după 22 de luni de la conducerea reprezentativei.

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Walter Smith, a declarat că nu ar accepta să pregătească din nou naţionala Scoţiei.

Managerul formaţiei Dundee Uniter, Craig Levein, este favorit să preia naţionala Scoţiei.

Csaba Laszlo antrenează din vara anului 2008 formaţia Hearts şi a reuşit să ocupe poziţia a treia în campionatul Scoţiei în sezonul precedent.

Csaba Laszlo, născut la 13 februarie 1964, la Odorhei, a mai pregătit formaţia Ferencvaros, în sezonul 2004/2005, timp în care a asigurat interimatul la reprezentativa Ungariei, la care a fost, apoi, secundul lui Lothar Matthaus. El a mai pregătit naţionala Ugandei şi formaţia Sopron. În 2005, el a fost desemnat antrenorul anului în Ungaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici