CSM Bucureşti, eşec cu Metz în grupele Ligii Campionilor la handbal

CSM Bucureşti a fost învinsă de Metz, cu 26-28, în penultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. În urma acestui rezultat, CSM Bucureşti rămâne pe locul 4 în clasamentul Grupei 1, cu 9 puncte, şi este deja calificată în sferturile Ligii Campionilor.

1203 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti, eşec cu Metz în grupele Ligii Campionilor la handbal

CSM Bucureşti, eşec cu Metz în grupele Ligii Campionilor la handbal

În prima repriză, „tigroaicele” au fost doar cu un punct în spatele celor de la Metz. Partida a fost foarte strânsă, iar, după a doua repriză, scorul a devenit 28-26 în favoarea franţuzoaicelor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Zaadi (6 goluri), pentru Metz, şi Lekici (5 goluri), Neagu (4 goluri) şi Grbici (4 goluri), pentru CSM Bucureşti.

În sferturi s-au mai calificat Metz, Rostov Don şi Team Esbjerg.

În ultimul meci al Grupei 1, CSM Bucureşti va evolua împotriva celor de la Vipers. Partida va avea loc în data de 7 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici