CSU Metal Galaţi a câştigat titlul naţional la volei feminin

Formaţia de volei feminin CSU Metal Galaţi a câştigat titlul naţional, după ce s-a impus, cu scorul general de 3-0, în finala campionatului în faţa formaţiei CV Tomis Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

CSU Metal Galaţi a câştigat, miercuri, la Constanţa, cu scorul de 3-1 (20-25, 25-18, 25-18, 25-21), cel de-al treilea meci al finalei, care s-a disputat după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Formaţia gălăţeană câştigase primele două întâlniri cu CV Tomis Constanţa, cu scorul de 3-1, respectiv 3-0.

Antrenorul campioanei, Zoran Terzici, a declarat că este mulţumit de faptul că formaţia sa a reuşit să câştige şi campionatul, şi Cupa în acest sezon. "Suntem foarte fericiţi pentru acest rezultat, ne-am îndeplinit o parte din obiectivul pentru acest sezon, prin faptul că am reuşit să luăm campionatul şi Cupa României. Nu pot fi satisfăcut de modul cum am jucat astăzi, dar este bine că am reuşit această victorie. Sper ca Metalul să continue pe aceeaşi linie ascendentă şi în sezonul următor şi să aibă un parcurs cât mai bun şi în Liga Campionilor", a spus tehnicianul.

CSU Metal Galaţi câştigă pentru a treia oară consecutiv titlul naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici