Cu cine se luptă Steaua pentru a promova în Liga 3: Playoff cu Progresul Asalt apoi miniturneu cu Adunaţii Copăceni

  • CSA Steaua, echipa MAPN, va susţine un playoff şi o grupă de calificare pentru a accede în Liga 3
  • Deşi este considerat acelaşi club care continuă tradiţia şi numele Stelei din 1986, echipa se luptă cu formaţii minuscule din eşaloanele inferioare
253 afișări
Imaginea articolului Cu cine se luptă Steaua pentru a promova în Liga 3: Playoff cu Progresul Asalt apoi miniturneu cu Adunaţii Copăceni

Cu cine se luptă Steaua pentru a promova în Liga 3: Playoff cu Progresul Asalt apoi grupă cu Adunaţii Copăceni

CSA Steaua încă nu a  reuşit să scape de coşmarul Ligii a 4-a, deşi a câştigat în instanţă palmaresul şi marca Steaua. Astfel, echipa antrenată de Daniel Opriţa trebuie să susţină un playoff şi apoi o grupă de calificare pentru a accede în Liga 3.

CSA Steaua este clubul MAPN care a reînfiinţat secţia de fotbal a clubului sportiv în momentul în care a început refacerea stadionului Ghencea. 

Echipa trebuie să joace un playoff cu Rapid 2, Bucharest United şi Progresul Asalt pentru a evolua într-o minigrupă de calificare cu echipe din alte serii.

Steaua ar putea juca cu Adunaţii Copceni şi Bărăganul Ciulniţa, echipe din seriile de Giurgiu şi Ialomiţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici