Cu cine va juca Simona Halep în primul său meci din turneul de la Sydney

Ashleigh Barty (22 de ani, 15 WTA) va fi prima adversară a Simonei Halep (27 de ani, 1 WTA) în 2019, după ce nu a avut nicio emoţie în meciul cu Jelena Ostapenko (21 de ani, 22 WTA), câştigat, scor 6-3, 6-3, în doar o oră şi 17 minute de joc.

1354 afișări
Imaginea articolului Cu cine va juca Simona Halep în primul său meci din turneul de la Sydney

Cu cine va juca Simona Halep în primul său meci din turneul de la Sydney

Înfruntarea din turul al doilea de la Sydney va fi a doua dintre liderul mondial şi jucătoarea de la Antipozi, Simona câştigând ambele dueluri din 2018.

Aflată într-o formă bună după două victorii din trei meciuri la Cupa Hopman, Barty a plecat ca din puşcă, a jucat la un nivel extraordinar în faţa propriilor fani, iar campioana de la Roland Garros 2017 a rămas fără replică. "Ash" a făcut nu mai puţin de cinci break-uri, a controlat meciul în totalitate, iar victoria a venit cât se poate de normal, scor 6-3, 6-3, la finalul unui meci în care australianca a greşit rar, a profitat de erorile letonei şi a ştiut cum să nu intre în zona de confort a unei adversare periculoase.

Finalistă în 2018 la turneul de la Sydney, Barty va sta faţă în faţă cu Halep, miercuri, 9 ianuarie, de la ora 02:00, în ceea ce va fi a treia înfruntare directă în circuitul profesionist. În 2018, cele două au stat faţă în faţă la Montreal (6-4, 6-1 pentru Simona) şi Cincinnati (7-5, 6-4 pentru liderul mondial).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici